Wedstrijdverslag RKTSV JO12-1 (G) zaterdag 26 september 2020

Vandaag (zaterdag 26 september) spelen we de 4e competitiewedstrijd, een thuiswedstrijd tegen SJO ESB’19 JO12-1.

Na de off-day van vorige week kan het deze week natuurlijk alleen maar beter gaan. Davinya is nog steeds geblesseerd en ook Santino is afgemeld (teveel last van zijn knieën). Helaas heeft Nadin ‘last’ van een defecte wekker waardoor zij pas aanwezig is als de wedstrijd al een tijdje bezig.

Het moet gezegd: vandaag wordt voor iedere bal gevochten maar het zit niet echt mee. De bal wil er vandaag gewoon voor ons aan de goede kant niet in. Een prachtig afstandschot van Zoë (in de 2e helft) had een beter lot verdiend. De bal zeilde prachtig naar de kruising maar, en dat moet ook gezegd worden, de keeper van SJO ESB’19 sloeg de bal prachtig uit de kruising waardoor er alleen een corner overbleef.

Vlak na de rust scoorde de tegenstander na een corner de enige goal van de wedstrijd.

Wel goed om te zien dat er dus veel inzet en werklust getoond werd. De spelers lieten de kopjes niet hangen en deden er nog een schepje bovenop om de stand gelijk te trekken. Daarom is het extra zuur dat het niet gelukt is om er nog een gelijkspel uit te slepen. Ondanks het mindere resultaat mogen jullie toch trots zijn op jezelf. En hopelijk lukt het de volgende wedstrijd wel.

Danny Scheilen en Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*