Wedstrijdverslag RKTSV JO12-1 (G) zaterdag 19 september 2020

Bekkerveld JO12-2 (G) – RKTSV JO12-1 (G)        8 – 0

Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd op het programma en wel een uitwedstrijd tegen Bekkerveld JO12-2 (G).

Na de goede wedstrijden van de afgelopen 2 weken zijn de verwachtingen hoog gespannen. Wel zijn er vandaag een aantal afmeldingen. Daan en Djento hadden zich woensdag al afgemeld, Davinya kneusde op vrijdag haar voet en is voorlopig uitgeschakeld (BETERSCHAP!) en vanmorgen werd ook Keano nog ziek. En dus moeten de 8 overgebleven strijders de hele wedstrijd aan de bak want er zijn nu geen wisselspelers aanwezig.

Helaas lijkt het wel of iedereen vandaag een off-day heeft. Het was niet zo zeer dat de tegenstander zoveel beter was, maar het schortte vandaag aan motivatie en inzet aan onze kant. En dus kunnen we deze wedstrijd maar beter heel snel vergeten en de volgende week weer samen strijden voor een overwinning.

Danny Scheilen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*