Wedstrijdverslag RKTSV JO12-1 (G) zaterdag 5 september 2020

SJO Krijtland JO12-1 – RKTSV JO12-1 (G)           3 – 2

Na het abrupte einde van de competitie in het voorjaar a.g.v. de corona-crisis is het vandaag eindelijk weer zover dat er wedstrijden gespeeld kunnen en mogen worden.

Het team bestaat dit seizoen uit 12 spelers en speelsters: Djento, Davinya, Luca, Bibi, Santino, Zoë, Shaydon, Shariviana (Shari), Nadin, Daan, Luc en Keano. De trainers zijn René, Danny en Herman.

Het hele team is vandaag compleet aanwezig en dat geeft de vader van Shaydon de gelegenheid om een nieuwe teamfoto te maken. En naar later zal blijken heeft hij direct de gelegenheid waargenomen om ook actiefoto’s te maken. En daarom is hij direct bevorderd tot ‘huisfotograaf’ van de JO12-1.

Het is voor beide partijen weer even wennen aan het spelen van een wedstrijd. Het blijkt een gelijkopgaande wedstrijd te worden. We krijgen in de 1e helft enkele kleine kansjes die helaas niet benut worden. Met rust staan we met 1 – 0 achter en direct na de rust zelfs met 2 – 0. Maar onze spelers laten de moed niet zakken en spelen voor wat ze waar zijn. Daan (onze keeper) heeft al een paar mooie reddingen verricht alvorens Djento de 2 – 1 scoort. Even later is het Luca die, na een listig genomen vrije trap de 2 – 2 scoort. Er is nog een kwartier te spelen maar het is de tegenstander die de 3 – 2 scoort. We raken enkele keren paal en lat en Shaydon raakt zelfs met 1 schot beide palen (de bal rolt langzaam van paal naar paal).

Toch kunnen we spreken van een zeer goede wedstrijd met, net als het afgelopen seizoen, luide en positieve aanmoedigingen van de trouwe supporters (de ouders).

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*