Terug in de tijd: 27 mei 2010

Op donderdag 27 mei 2010 moest ons eerste elftal de beslissende nacompetitiewedstrijd spelen tegen derdeklasser RKVVL/Polaris uit Maastricht. Nadat in de eerste ronde van de nacompetitie moeizaam RKUVC na strafschoppen was uitgeschakeld, moest er nu na een 1-1 gelijkspel in het uitduel gewonnen worden om na een jaar afwezigheid weer terug te keren in de derde klasse. Lange tijd had niemand in de vierde klasse B rekening gehouden met RKTSV, maar toen de prijzen werden verdeeld stond men mee vooraan in de rij.

In de eerste helft had ons eerste elftal het beter verzorgde veldspel. De warrig leidende scheidsrechter drukte echter een stempel op de wedstrijd door drie discutabele strafschoppen toe te kennen. Twee aan onze zijde en een voor de gasten. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een verdiende 3-1 overwinning waarna de champagne uit de koelkast kon worden gehaald en het team van trainer Hans van Tussenbroek zich in het feestgewoel kon storten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*