Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 7 maart 2020

Zaterdag 7 maart 2020:          RKTSV JO11-1 (G) – VV Alfa Sport JO11-2  5 – 0

Vandaag spelen we de 4e wedstrijd van de voorjaarsreeks met een thuiswedstrijd tegen VV Alfa Sport JO11-2. En iedereen is (ook nog eens op tijd) aanwezig. Het zonnetje schijnt lekker en het is dus echt een lekkere voetbaldag.

Ook deze tegenstander is voor ons onbekend (we zijn vergeten om spionnen naar hun wedstrijden te sturen) en we zien dan wel hoe het zal gaan. In het begin gaat het lekker gelijk op en het duurt toch even voordat wij het samenspelen weer ‘gevonden’ hebben. En dan begint het wat beter te gaan en scoort Luca de 1 – 0. Nadin weet na het missen van enkele kleine kansjes ook het net te vinden en scoort de 2 en de 3 – 0. Luc brengt met een mooi afstandschot de ruststand op het scorebord en wel 4 – 0. Daan heeft de eerste helft niet veel te doen en houdt met een tweetal mooie reddingen de 0.

Na de rust gaat Luc keepen en gaat Daan als speler meedoen. Helaas lukt het hem vandaag niet om te scoren. De tegenstanders komen er een paar keer goed uit en gelukkig weet ook Luc zijn doel schoon te houden. Er worden een aantal leuke combinaties uitgevoerd en uit een van de hierbij ontstane kansen weet Santino het bijna lege doel compleet te missen. En Luca houdt het weer niet uit achter en is weer overal te vinden. Maar hij weet uiteindelijk wel de 5 – 0 te scoren.

Gisteren (vrijdag 6 maart) was Luc jarig en trainer René had extra niet ontbeten in de hoop (of de veronderstelling) dat hij een hele vlaai na afloop van de wedstrijd naar binnen kon schuiven. Maar Luc had iets anders in gedachten en trakteerde de spelers en de trainers op een zakje chips. Volgende keer beter René.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*