Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 15 februari 2020

Zaterdag 15 februari 2020:    KCC’13 JO11-1 – RKTSV JO11-1 (G)  1 – 13

Vandaag spelen we de 3e wedstrijd van de voorjaarsreeks met een uitwedstrijd tegen KCC’13 JO11-1. En op Shaydon (uitstapje naar Utrecht) en trainer Danny na (voorbereidingen voor Alaaf, Alaaf) is iedereen aanwezig.

Dit is een onbekende tegenstander voor ons en we weten dan ook niet wat ons te wachten staat, buiten het feit dat we nu op ‘echt’ gras moeten spelen i.p.v. op kunstgras. En daar zien enkele spelers toch wel tegen op.

Trainer René drukt de spelers op het hart dat ook zij best mogen scoren en dat het scoren niet alleen aan Luca overgelaten hoeft te worden. En of die opmerking de spelers ‘wakker’ heeft geschud zal altijd onbekend blijven, maar vanaf de 1e minuut vliegen zij erin en scoren er op los. Bij het rustsignaal is de stand 0 – 10 en hebben Santino (4), Nadin (2), Luca (2), Shari (1) en Daan (1) gescoord. Luc is de 1e helft de keeper en hij wilde steeds maar mee naar voren. In de 2e helft keept Daan en heeft de tegenstander de boel beter onder controle. Wel scoren Shari, Keano en Luc (zelfs met het hoofd) allen nog 1 keer alvorens de tegenstander ook een doelpunt maakt. Helaas lukte het niet om ook Bibi te laten scoren.

Wel moet vermeld worden dat de tegenstander een ‘samengesteld’ team was m.b.t. de leeftijd. Zij speelden met 8-, 9- en 10-jarigen en speelden ook pas een maand of 2 samen. Wij waren hen dus fysiek en leeftijd-technisch gezien de baas en zij verdienen echt wel een compliment om, ondanks die grote achterstand, gewoon met veel plezier en inzet te blijven voetballen. En zo hoort dat ook.

Over 3 weken spelen we de volgende wedstrijd en wel thuis tegen VV Alfa Sport JO11-2. En dan zullen we moeten laten zien dat we ook thuis goed samenspelen en kunnen scoren.

Alvast een prettige en fijne carnaval gewenst. ALAAF.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*