Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 8 februari 2020

Zaterdag 8 februari 2020:      RKTSV JO11-1 (G) – SV UOW’02   2 – 4

Vandaag spelen we de 2e wedstrijd van de voorjaarsreeks met een thuiswedstrijd tegen SV UOW’02 JO11-2. In de winterzaalcompetitie hebben we met hangen en wurgen tegen dit team met 2-1 gewonnen en we hopen daarom vandaag weer te winnen.

Gelukkig is het weer een stuk beter als vorige week (toen ‘verzopen’ we bijna, nu moesten we ons al bijna insmeren tegen zonnebrand). Maar het lijkt wel of de spelers last hebben van voorjaarsmoeheid, zo traag komen ze uit de startblokken. We staan al snel met 0-2 achter alvorens we een beetje orde op zaken zetten. Toch weet de de tegenstander de 0-3 te scoren en in de laatste minuut van de 1e helft scoort Luca de 1-3.

In de rust geven we aan dat er toch iets meer inzet en samenspel getoond moet worden als we nog willen winnen. Maar het wil vandaag niet echt lukken. En het mag gezegd, de keeper van de tegenpartij keepte een puike wedstrijd. Hij was heel moeilijk te passeren. SV UOW’02 scoort de 1-4 alvorens wederom Luca kan scoren (2-4). En ondanks een groot offensief in de laatste 10 minuten lukt het ons niet meer om er nog een gelijkspel uit te slepen.

We zullen de komende wedstrijden vanaf het begin ‘wakker’ moeten zijn om niet steeds achter de feiten aan te moeten lopen.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*