Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 1 februari 2020

Zaterdag 1 februari 2020:      EHC/Heuts JO11-2 (G) – RKTSV JO11-1 (G)  6 – 3

Vandaag start de voorjaarsreeks met een uitwedstrijd tegen EHC/Heuts JO11-2. In de najaarsreeks hebben we ook tegen dit team gespeeld en werd het thuis 6-6.

Het regent dat het giet (en zelfs meer dan dat) maar dat weerhoudt de spelers niet om hun beste beentje voor te zetten en de weer massaal meegereisde supporters om het team furieus aan te moedigen.

Er zijn 2 wijzigingen in het team te melden. Papa Danny (van Keano) is nu trainer Danny geworden en als nieuwe speler/keeper verwelkomen we Daan.

We gaan voortvarend van start en het spel gaat op en neer. Bij de tegenstander is er één speler die er met kop en schouder boven uitsteekt. Hij is bijna niet af te stoppen en scoort in de 10e minuut de 1-0. Na een goede kans van Keano (helaas net mis) en een goede redding van Luc (hij keept de 1e helft) scoort de tegenstander de 2-0, de 3-0 en vlak voor rust ook nog de 4-0. En tussendoor raakt Santino met een mooi schot nog de lat.

Na de rust verricht Daan (hij keept de 2e helft) bij zijn eerste balcontact zijn eerste goede redding en we hebben een klein overwicht. We zijn iets gevaarlijker en krijgen een aantal hoekschoppen en raken weer de lat en de paal. En uit de 3e hoekschop weet Luca de 4-1 te scoren. In een van de counters scoort weer die dekselse speler en is de stand 5-1. Maar het hele team blijft vechten voor een beter resultaat en Luca scoort (weer vanuit een hoekschop) met een prachtige boogbal de 5-2. En als ik trainer René mag geloven dan had hij die goal uit die boogbal al voorspeld bij onze supporters. En Luca scoorde ook de 5-3, nu met strak schot van een meter of 15. Helaas voor hem mag hij de wedstrijdbal niet houden. EHC/Heuts weet, wederon uit een counter, de laatste goal van de wedstrijd te maken en de eindstand wordt daarmee bepaald op 6-3.

Ondanks deze nederlaag kunnen we terugzien op een redelijk goede wedstrijd, met weer veel inzet en een steeds beter wordend samenspel. Nu nog wat zorgvuldiger met de kansen omgaan en dan gaan we een leuke voorjaarsreek tegemoet.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*