Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 18 januari 2020

Zaterdag 18 januari 2020:      Sporting Heerlen JO11-2 – RKTSV JO11-1 (G)  0 – 2

Vandaag staat de laatste wedstrijd van de winterzaalcompetitie op het programma. Tegenstander is Sporting Heerlen JO11-2. En alleen Bibi is vandaag afgemeld en we zijn met 9 spelers. Als het zou lukken om deze wedstijd in winst om te zetten dan hebben we alle 4 wedstrijden in de winterzaalcompetitie gewonnen en eindigen we dus als eerste in deze poule. Helaas kunnen wij niet deelnemen aan de regiofinales.

Het team is best wel gespannen en trainer René heeft de hele nacht nagedacht over hoe hij vandaag de wissels zou doen. Hij wist dat ik vandaag waarschijnlijk weer diende te fluiten en wij hadden geen overleg gevoerd over het te volgen plan en de wissels. Op een gegeven moment hoor ik trainer René heel hard “wisselen” roepen en zie ik 3 spelers als een speer naar de bank rennen en komen de 3 spelers die op de bank zaten erin. En dat gebeurde dus nog een paar keer. Heel goed gevonden, trainer René.

Maar nu de wedstrijd. Luca staat in de goal zodat Luc de gehele wedstrijd kan voetballen. En dat noem je dus een geweldige saamhorigheid en kameraadschap in het team. Het spel gaat op en neer. Wij hebben enkele kansjes, maar de tegenstander ook. Er wordt redelijk goed samengespeeld en het is Nadin die de 1 – 0 maakt. De tegenstander zet alles op alles om er een gelijkspel uit te halen en daarom komt ook de keepster van hen in de laatste minuten mee naar voren. De aanval van Sporting Heerlen wordt afgeslagen en Luc knalt de bal (van het midden van de eigen helft) in een boogje over alle tegenstanders heen richting de goal van de tegenstanders. En ja hoor, de bal belandt hierdoor in het doel en is de 2 – 0 een feit.

En door deze overwinning eindigen we als eerste in deze poule. PROFICIAT!

En nu op naar de wedstrijden van de voorjaarsreeks. Deze starten over 2 weken (zaterdag 1 februari) en hopelijk kunnen we ook hier een leuke prestatie neerzetten en weer een goede vooruitgang laten zien.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*