Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 4 januari 2020

Zaterdag 4 januari 2020:        ST S.S.A.C. JO11-1 – RKTSV JO11-1 (G)  1 – 3

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is alweer de derde wedstrijd in de winterzaalcompetitie. Afgemeld voor deze wedstrijd zijn Luc en Shaydon en nu hebben de 5 meiden het grote kleedlokaal ‘ingepikt’ en mogen de 3 jongens omkleden in een scheidsrechterslokaal.

Vandaag staat Luca in de goal en ook hij weet zijn doel goed schoon te houden met enkele mooie reddingen. Toch komt de tegenstander op 1 – 0 maar ons team laat het hier niet bij zitten. Er wordt hard gewerkt om een goed resultaat te halen en het is Keano die op de juiste plaats staat om na (weer) een mooie solo van Shari (zij slalomt langs bijna alle tegenstanders) de 1 – 1 te maken. Nadin maakt de 2 – 1 en Santino de 3 – 1. Luca is met moeite in de goal te houden, want hij wil toch zo graag ook een doelpuntje mee pakken.

Al met al weer een mooie overwinning met steeds vaker mooi samenspel. En als toetje deelde Zoë nog wat lekkers uit omdat ze de leeftijd van 11 jaar (ja, ja, het ‘gekken’-getal) heeft mogen vieren.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*