Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 21 december 2019

Zaterdag 21 december 2019:  RKTSV JO11-1 (G) – SV UOW’02 JO11-2   2 – 1

Vandaag alweer de 2e wedstrijd in de winterzaalcompetitie en wel tegen SV UOW’02 JO11-2.

De eerste wedstrijd (zaterdag 14 december) was tegen Groene Ster JO11-2 en die wedstrijd werd gewonnen met maar liefst 5 – 0. Doelpuntenmakers in die wedstrijd waren Santino (1 – 0), daarna een echte hatrick van Shariviana (2, 3 en 4 – 0) en Nadin maakte de 5 – 0.

Er zijn vandaag enkele afmeldingen en we zijn uiteindelijk met 7 spelers (en uiteraard met de trouwe supporters) in sporthal Terwaerden voor het spelen van deze wedstrijd. Het is een leuke wedstrijd waarbij het spel op en neer gaat maar er niet echt grote kansen gecrëerd worden. Shari is ook vandaag weer doelgericht en maakt na een mooie solo de 1 – 0. Luca (die het moeilijk heeft dat hij nog niet gescoord heeft in de zaal) rukt steeds vaker en verder op naar voren om dat doelpunt te willen (en kunnen) maken, maar raakt alleen de paal of de bal gaat net naast het doel. En ja, dat scoren lukt dan eindelijk toch. Na een slim genomen corner door Nadin scoort Luca de 2 – 0 door vol uit de draai de bal in het doel te schieten. Daar was geen houden aan. Vlak voor tijd weet de tegenstander nog de 2 – 1 te scoren, maar verder laat het team het niet komen. En nemen we (ook) deze overwinning mee naar het nieuwe jaar.

Allemaal alvast PRETTIGE FEESTDAGEN en een VOORSPOEDIG, GELUKKIG, SPORTIEF maar vooral GEZOND 2020 gewenst.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*