Wedstrijdverslag JO9-1 dinsdag 10 december

Dinsdag 10 december 2019:  Groene Ster JO9-1 – RKTSV JO9-1  4 – 13

Jongens..gefeliciteerd met de schitterende overwinning gisteren(dinsdag 10 december). Er zijn zo van die spreuken..de laatste is de beste. Zal allemaal zo zijn maar voor de wedstrijd van gisteren geldt deze spreuk zeer zeker. De laatste uit de reeks was in ieder geval eentje om in te lijsten. Prachtig was het wat jullie hebben laten zien. De ‘waarschuwingen’ die ik heb uitgedeeld tijdens de warming up zijn door een ieder ter harte genomen..complimenten hiervoor. De uitvoering van ieder zijn taken zijn perfect uitgevoerd gisteren. De inzet van een ieder was uitstekend. De snelheid van handelen was enorm hoog, van sommige zelfs duizeling wekkend. De tegenstander is hierdoor totaal niet in zijn spel kunnen komen. Technisch zag het er oogstrelend uit en de positie’s werden goed ingenomen. Het samenspel was nog nooit zo goed als gisteren. De combinatie van veel van deze factoren hebben tot schitterende doelpunten geleid, dertien in totaal in jullie voordeel en slechts vier tegen. En dit alles tegen een tegenstander van formaat tegen hun standaard team in de categorie. Dit betekent dat jullie met recht trots op jullie zelf kunnen zijn. Ik heb genoten en was trots op wat jullie gisteren hebben laten zien.groetjes en tot zaterdag

Math Adrians.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*