Wedstrijdverslag JO9-1 zaterdag 23 november

Jongens..vandaag, na 2 wedstrijdjes verloren te hebben, weer eens een wedstrijdje gewonnen ook wel weer eens fijn om mee te maken. De tegenstander was op bezoek met een jo9-2 team, de enige tegenstander in de poule die met hun tweede team in de poule zit. Op zich is dit prijzenswaardig hetgeen uit hun hele bezoek nadrukkelijk naar voren kwam. Heel fijn om mee te maken. Plezier, fair play, het spelletje voetbal leren, gedrag etc. stonden voorop van beide partijen. Allemaal doelstellingen die tot uitdrukking kwamen die de KNVB graag ziet. Complimenten hiervoor. Hoogtepunt van de wedstrijd voor mij vandaag was de goal die met links gescoord werd. Het ‘zwakke beentje’ waarop steeds meer getraind wordt bewees zich op schitterende wijze. Het samenspel en bewegen zonder bal kunnen beter. Conclusie: een mooi potje vandaag en volgende week weer goed trainen  Groetjes fijn weekend.

Math Adrians

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*