Wedstrijdverslag JO9-1 (zaterdag 16 november)

Zaterdag 16 november 2019: Langeberg JO9-1 – RKTSV JO9-1    6 – 3

Jongens, helaas geen winst vandaag maar wel een hele goede wedstrijd gezien en dat is vele malen belangrijker. De tegenstander.Langeberg was vooral fysiek sterker en hebben hiermee dankzij afstandsschoten een aantal keren gescoord waardoor de eindstand op 6-3 is gekomen. Drie goals die we hebben tegen gekregen waren echter niet nodig geweest, als op tijd was afgespeeld. Hiermee had een gelijk spel dus ook gekund. Bovendien hebben jullie toch ook een aantal keren pech gehad of was hun keeper zeer op zijn hoede en had er ook gewonnen kunnen worden. Zo is het ook nog eens. Maar eerlijk is eerlijk, het is niet onterecht de overwinning van hun. Kortom een mooie wedstrijd met genoeg leermomenten waarbij fair play de overhand had en dat is top. Groetjes en fijn weekend.

Math Adrians.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*