Uitreiking trainingspakken jeugdafdeling 11-11-2019

Op maandag 11 november (de 11e van de 11e) zijn, in het bijzijn van 2 van de 3 sponsoren, trainingspakken uitgereikt aan de jeugdspelers van RKTSV. Ook de jeugdleiders worden voorzien van nieuwe trainingspakken (in dezelfde look als die van de jeugdspelers).

Dankzij deze 3 sponsoren, te weten de heer Hein Driessen (van HypotheekHouse Kerkrade, onderdeel van Driessen Adviesgroep), de heer Marcel Plum (van Plum Infra) en de heer René Hanssen (van Hanssen Electro Service) staat onze jeugdafdeling er op wedstrijddagen piekfijn uit.

Op deze foto staat de heer Hein Driessen te midden van enkele jeugdspelers (die maar wat graag de nieuwe trainingspakken aantrokken).

En op deze foto staan de heren Hein Driessen en René Hanssen, waarbij René als beoogd voorzitter van RKTSV (hij wordt op de a.s. jaarvergadering op 22 november voorgedragen) de heer Hein Driessen hartelijk bedankt en namens RKTSV een bloemetje overhandigd.

Namens RKTSV en de jeugdafdeling in het bijzonder bedanken wij deze 3 sponsoren van harte.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*