22 jeugdspelers van RKTSV verzorgden line-up bij Roda JC

Op vrijdag 8 november verzorgden 22 jeugdspelers van RKTSV de line-up bij de wedstrijd Roda JC – Cambuur.

Roda JC stelde hiervoor 46 kaartjes ter beschikking (22 spelers, 2 trainers, 22 ouders). En enkele ouders hadden zelf ook een kaartje gekocht om deze happening voor hun kroost live mee te kunnen maken.

Om 19:00 uur verzamelden we bij ingang Oost (en iedereen was op tijd!!) en na een korte toelichting van de begeleidster van Roda JC gingen de kinderen de catacombe van het Parkstad Limburg Stadion in. De meeste kinderen stikten bijna van de zenuwen, maar toen zij hun RKTSV-wedstrijdkleding aantrokken was dat weer ver over.

Daarna gingen alle spelers met de mascotte van Roda JC Lucky op de foto. En toen was het wachten op de ‘grote’ spelers om samen het ‘heilige gras’ te betreden. Helaas mochten de trainers niet mee het veld op en kon er geen filmpje of foto van de uiteindelijke line-up gemaakt worden. We moeten het dus doen met het filmpje dat een van de trainers bij het naar buiten lopen gemaakt heeft.

Al met al kunnen we zeggen dat de spelertjes er ontzettend van genoten hebben en een hele leuke avond hebben beleefd. Zeker nadat zij van Roda JC ook nog een gevuld verrassingszakje in ontvangst mochten nemen. Ook de ouders hebben genoten en met veel plezier naar hun kroost gekeken.

Een woord van dank aan Diana (de moeder van Shariviana en Dininho) die dit voor onze jeugdige spelers geregeld heeft.

Herman Brouwer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*