Wedstrijdverslag JO11-1 woensdag 23 oktober 2019

Na 1 maand zonder wedstrijd spelen we vanavond (woensdag 23 oktober) de inhaalwedstrijd uit tegen FC Kerkrade-West JO11-3. Vandaag is ook Sterre er weer voor het eerst bij na een jaar in de lappenmand te hebben gelegen.

In het begin van de 1e helft zijn we nog niet echt wakker en we komen dan in de 2e minuut al snel achter met 1-0. En de tegenstander loopt uit naar 3 – 0 alvorens Luca de 3 – 1 scoort. Nog voor de rust scoort FC Kerkrade-West ook nog de 4 – 1.

De 2e helft zijn we gelukkig beter bij de les en maken we er een echte wedstrijd van. Het gaat op en neer en Luc weet een aantal grote kansen van de tegenstander ongedaan te maken en voorkomt daarmee een grotere achterstand. Shari scoort de 4 – 2, maar dan weet ook FC Kerkrade-West weer te scoren (5 – 2). Luca scoort nog een keer (5 – 3), en vlak voor tijd bepaalt FC Kerkrade-West de eindstand op 6 – 3.

Ondanks de, ook nu weer, luide en positieve aanmoedigingen van de ouders, zat er vandaag geen beter resultaat in.

Maar als ik dan toch een beetje aan “scorebord-journalistiek” mag doen, dan hebben we de eerste helft verloren, de tweede helft gelijk gespeeld en het penalty schieten na afloop gewonnen (met 2 – 1).

A.s. zaterdag 26 oktober spelen we om 09.30 uur thuis tegen Chevremont JO11-1 en zullen we er alles aan doen om de 3 punten in Terwinselen te houden.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*