Wedstrijdverslag JO11-1 zaterdag 21 september 2019

Na 3 bekerwedstrijden (2 keer verlies, 1 keer gelijk) is het vandaag tijd voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019 – 2020.

Het team bestaat uit de volgende spelers en speelsters: Davinya, Bibi, Zoë, Shariviana, Nadin, Luca, Santino, Shaydon, Luc en Keano.De trainers zijn René en Herman.

Nadat trainer Herman bij de eerste 2 bekerwedstrijden afwezig is geweest, is het nu de beurt aan trainer René en Luca om op vakantie te gaan. Daarom worden we vandaag uitgeholpen door Diondrick (2 jaar jonger!).

We gaan voortvarend van start en Nadin scoort de 1-0 in de 4e minuut, na een mooie voorzet van Santino. Maar EHC/Heuts scoort al in de 5e minuut de 1-1. Maar we zijn wakker in deze eerste minuten en na een paar goede aanvallen scoort Nadin de 2-1 en de 3-1. Maar daarna is het EHC/Heuts die de aanvallen overneemt en nog voor het rustsignaal 5 keer weet te scoren. De ruststand is dus 3-6.

In de rust spreken we kort door dat we iets feller moeten zijn en beter op de bal en de tegenstander moeten letten. Wat er in de ranja heeft gezeten zal altijd een raadsel blijven, maar alle spelers vechten, rennen, spelen, houden tegen en het team is eigenlijk onherkenbaar in de 2e helft.

Maar deze goede inzet heeft wel succes. Diondrick scoort de 4-6, Nadin de 5-6 en Diondrick scoort 4 minuten voor het einde de 6-6. En bijna lukt het ook nog om de 7-6 te scoren.

Het hele team speelt voor wat het waard is en als ik dan voor één keer er 2 spelers mag uitlichten (zonder de andere tekort te doen). Luc (de keeper) was in de 2e helft niet te passeren en hield met mooie reddingen en goede refelexen de 2e helft het doel schoon. En Bibi was helemaal onherkenbaar, die pakte ballen af op het middenveld en achterin alsof de ‘gewoonste zaak van de wereld’ was.

Een GEWELDIGE wedstrijd met luide en positieve aanmoedigingen van de trouwe supporters (de ouders). Een wedstrijd om trots op te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*