Seizoensafsluiting jeugdafdeling

Onder een stralend zonnetje werd op zaterdag 15 juni de seizoensafsluiting van de jeugdafdeling gehouden. Vanaf 15.30 uur stond alles gereed en konden de kinderen en ouders genieten van een geweldige seizoensafsluiting.

De zeepbaan is altijd een belevenis.

Door de perfecte organisatie van de leden van de activiteitencommissie van de jeugdafdeling (dit zijn Bart, Kristel, Marlené en Monique (alfabetisch op voornaam)), de uitstekende BBQ-kunsten van de twee koks Harold en René, en natuurlijk niet te vergeten de tomeloze inzet van de ‘oma’ van de jeugdafdeling Wilma (in het jeugdhome) en van Mieke bij het ontbijt en opruimen op zondag, kunnen we terugzien op een wederom zeer geslaagde jeugdactiviteit.

Harold en René aan het werk (eindelijk aan het zweten).

De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt en hebben met volle teugen genoten van de luchtkussens, de beroemde (of is het beruchte) zeepbaan, het flessen-voetbal, het doelwand schieten, de BBQ, het lekker lang opblijven, het ‘kampvuur’ met de vuurkorf en als toetje het blijven overnachten op het complex.

Sommige kinderen sliepen in de kantine, maar enkelen hadden de tent meegenomen en brachten de nacht door op het ‘heilige’ gras van het hoofdveld.

Finn, Ken en Jesper hebben er zin in.
Klaar voor de nacht (Guus, Gino en Luca).

Van slapen kwam zowel in de kantine als op het veld weinig terecht. En het ’s morgens werd er weer direct gebruik gemaakt van de luchtkussens of werd er al weer gevoetbald. Ondertussen waren de koks Harold en René weer onderweg om voor deze uitgehongerde meute (slapen in de buitenlucht maakt hongerig) verse broodjes te halen.

Het ontbijt

Na het ontbijt moest er natuurlijk wel opgeruimd (slaapzak, luchtbed, tent) worden en dat gebeurde met frisse tegenzin. De kinderen hoopten namelijk dat de ouders dat wel even zouden doen. Maar nee, dat moesten de meesten toch echt wel zelf doen. En tegen 10.30 uur op zondagmorgen kwam er een einde aan deze, wederom zéér geslaagde seizoensafsluiting.

E.e.a. is mogelijk gemaakt door de eigen bijdrage van de jeugdleden, maar ook het hoofdbestuur en de supportersvereniging hebben een financiële bijdrage geleverd (denk aan de kosten van de luchtkussens). Zo zie je maar weer: SAMEN zijn wij ÉÉN vereniging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*