RKTSV JO11-1 winnaar 29e Herman Stauvermann-toernooi

De JO11-1 heeft op zaterdag 15 juni het 29e Herman Stauvermann-toernooi (bij Sportclub’25 te Bocholtz) gewonnen. In de poule werd de eerste plek bereikt en middels penalty’s in de kwartfinale, waarbij keeper Max de redder in nood was, werd de halve finale bereikt. De tegenstander in de halve finale was een fel team uit Duitsland, maar deze wedstrijd wisten de spelers te winnen met 4 – 2. De bloedstollende finale was een wedstrijd tussen twee Nederlandse clubs. Twee domme fouten kostten ons een achterstand van 1 – 3, maar de powerboys kwamen sterk terug tot 3 – 3. De finale moest daarom beslist worden door penalty’s en die namen onze spelers beter dan de tegenstander en dat betekende dus: KAMPIOEN!!

Moeder van Mels Wöltgens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*