Wedstrijdverslag RKTSV JO11-2 (G) – VV Hellas JO11-1 4 – 5

Vandaag zaterdag 25 mei spelen we de laatste competitiewedstrijd van de voorjaarsreeks. Tegenstander is VV Hellas JO11-1 die 1 plaats boven ons staan in de rangschikking.

Vandaag helpen Shariviana, Bent en Gino (van de JO9-1) ons uit omdat we anders niet voldoende spelers zouden hebben. Helaas zijn Sterre en Shaydon nog geblesseerd en is Zoë afgemeld.

We verwachten een redelijk gelijkopgaande wedstrijd (gelet op de rangschikking). Maar het is VV Hellas dat beter uit de startblokken komt en al snel scoort. Zij scoren nog 2 keer alvorens Bent in de 26e en de 28e minuut de 1-3 en de 2-3 weet te scoren. In de rust geven we aan dat we meer moeten samenspelen en de tegenstander korter moeten dekken.

In de 2e helft is het weer VV Hellas die 2 keer weet te scoren voordat wederom Bent de 3-5 scoort. En valk voor tijd weet ook Nadine het net nog een keer te vinden en zij scoort dus de 4-5. Helaas lukt het niet om de 5-5 te maken en dat is wel een beetje sneu voor het team. Want met veel inzet en 3 spelers van de JO9 (dus 2 jaar jonger dan de tegenstander) hebben ze een goede prestatie neergezet die een gelijkspel verdiend had.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*