Wedstrijdverslag Geulsche Boys JO11-1 – RKTSVJO11-2 16 – 2

Vandaag (woensdag 22 mei) spelen we de inhaalwedstrijd uit tegen Geulsche Boys JO11-1

Vandaag helpen Jesper (van de JO9-2) en Bent (van de JO9-1) ons uit omdat we als gevolg van blessures anders niet voldoende spelers zouden hebben.

We wisten vooraf dat het een hele dobber zou worden om vandaag een goed resultaat neer te zetten. De tegenstander staat namelijk op de eerste plaats en is bijna kampioen. Nadin is vandaag aanvoerdster.

Het lijkt of onze spelers nog onder de indruk zijn van de “lange” reis naar Geulle want binnen 10 minuten staan we al met 3 – 0 achter. We komen maar niet onder de druk uit, maar toch lukt het Bent om een gaatje in de verdeding van Geulsche Boys te vinden en scoort in de 23e minuut de 8 – 1 (ja, het ging hard). De ruststand is uiteindelijk 9 – 1.

Na de rust gaat het iets beter en worden er soms nog leuke combinaties uitgespeeld (helaas zonder veel succes). Het is weer Bent die (nu in de 10e minuut) scoort en de stand op 12 – 2 brengt. Voordat de tegenstander weer kan scoren in de 15e minuut zien we nog een echt goede aanval van Luca naar Santino naar Bent, maar wordt het net niet gevonden. Daarna schiet Bent een bal tegen de rechterpaal, de bal rolt naar de linkerpaal en raakt deze ook, maar helaas rolt de bal niet de goal in. Volgens Bent was de bal over lijn geweest, maar als de scheidsrechter het niet ziet, ja dan telt die bal dus niet. De tegenstander weet nog 4 keer te scoren alvorens Nadin een solo begint en (weer helaas) tegen de rug van Bent aanschiet.

Op het einde van de wedstrijd zijn alle spelers echt moe. Ze hebben de hele wedstrijd een uitstekende inzet getoond, ondanks dat er geen zicht was op een beter resultaat. En dat is zeer zeker een groot compliment waard.

A.s. zaterdag 25 mei spelen we alweer de laatste competitiewedstrijd van de voorjaarsreeks. Tegenstander is dan Hellas JO11-1 (G). Zij staan in de stand 1 plaats boven ons met een gelijk aantal punten maar 1 wedstrijd minder gespeeld.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*