Wedstrijdverslag Amstenrade JO11-2 (G) – RKTSV JO11-2 (G) 5 – 6

Vandaag spelen we de inhaalwedstrijd uit tegen Amstenrade JO11-2 (G).

Vanwege helpen Jesper (van de JO9-2) en Gino en Bent (van de JO9-1) ons uit omdat we als gevolg van blessures en afmeldingen anders niet voldoende spelers zouden hebben. De geblesseerden zijn: Sterre (been in het gips), Shaydon (mag de knie niet buigen na een fietsongeluk) en Femke (teveel last van haar voet).

Zoë is vandaag de aanvoerdster. De wedstrijd gaat gelijk op en er ontstaan over en weer kleine kansjes. Het is Bent die in de 8e minuut het net weet te vinden en scoort de 0 – 1. Er wordt met veel inzet gespeeld en daar zijn onze spelers toch wel van onder de indruk. In de 20e minuut wordt het 1 – 1 na het niet goed wegwerken van de bal. Bent heeft het vandaag echter op zijn heupen en maakt in de 26e minuut de 1 – 2. Maar een minuut later ligt de gelijkmaker al achter Luca (hij is de 1e helft de keeper). En dat betekent dat we met 2 – 2 gaan rusten.

Na de rust scoort Luca (hij heeft geruild met Luc die nu de keeper is) in de 6e minuut de 2 – 3 na een corner. Nadine maakt in de 12e minuut de mooiste goal van de wedstrijd (vanuit de zijkant hoog in de verre hoek) en staan we zelfs 2 goalen voor. Maar Amstenrade laat dat niet op zich zitten en scoren 3 keer achter elkaar (16e, 17e en 26e minuut) en nu staan we 5 – 4 achter. Maar alle spelers doen er nog een schepje bovenop want we willen deze wedstrijd gewoon winnen. En hun inzet wordt beloond. In de 29e minuut scoort Zoë haar eerste doelpunt in haar carrière en in de laatste minuut maakt Bent zijn 3e doelpunt van de dag en staan we 5 – 6 voor. Na nog 2 minuten bibberen voor de trainers en de meegekomen supporters (de fanatiek aanmoedigende ouders) fluit de scheidsrechter af en is de eerste overwinning in deze, voor dit team, zware competitie een feit.

Proficiat spelers, jullie hebben heel hard gewerkt voor dit goede resultaat.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*