Programma, uitslagen, standen en meer beschikbaar!

Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag is de koppeling met Sportlink beschikbaar op de website. Sportlink is het systeem van de KNVB waarin alle club- en wedstrijdgerelateerde informatie wordt beheerd. Dus als er na een wedstrijd het wedstrijdformulier verzonden wordt is direct ook de uitslag op de website beschikbaar. Ook afgelastingen zijn hierdoor snel zichtbaar op de website.

Op de startpagina worden automatisch uitslagen, programma en afgelastingen van alle eigen teams getoond wordt. Tevens is er op de individuele team pagina de volgende informatie beschikbaar:

  • Staf
  • Spelers ingedeeld bij team
  • Competitie indeling
  • Programma komende 2 weken van gehele klasse
  • Uitslagen laatste 2 weken van gehele klasse
  • Stand inclusief perioden (indien van toepassing)

Voor de pupillen is er een uitzondering aangezien de KNVB plezier en sportiviteit op deze leeftijd boven prestatie stelt. Bij deze teams worden voor geen uitslagen en standen getoond.

Mbt privacy, maken we gebruik van de instellingen zoals bekend bij de KNVB. Profielfoto en naam worden alleen getoond indien er geen bezwaar is. De instellingen heeft iedereen in eigen hand door in te loggen in de Voetbal.nl app van de KNVB. Hierin kan iedereen zelf aangeven of de foto en naam zichtbaar worden.

In de toekomst zullen we nog meer informatie vanuit Sportlink op de website delen. Als dit zover is zullen we dit natuurlijk met jullie delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*