Wedstrijdverslag SV Hulsberg JO11-2 – RKTSV JO11-2 (G): 11 – 3

Zaterdag 6 april 2019:

Vandaag spelen we uit bij Hulsberg JO11-2. Helaas zijn Hazar en Azad er niet bij en is Sterre nog steeds geblesseerd. Maar we hebben er een nieuwe ster bij en dat is Zoë.

Het team bestaat vandaag uit Luc, Luca, Santino, Shaydon, Nadin, Davinya, Femke, Bibi en Zoë.

Luc is vandaag de keeper en Davinya de aanvoerster. We beginnen goed en na 2 minuten scoort Luca de 0 – 1, na een mooie pass van Shaydon. Maar de tegenstander is veel sterker en scoren al snel de gelijkmaker. Bij een 3 – 1 achterstand mist Santino een grote kans (na een pass van Luca) en Luc verricht verschillende goede reddingen. De tegenstander loopt uit naar 6 – 1 alvorens Santino na een solo de ruststand op 6 – 2 bepaald. Davinya is op dat moment al uitgevallen met, naar later blijkt, een zwaar gekneusde duim en opgerekte bandjes. Ze kreeg namelijk van dichtbij een bal heel hard op haar hand.

We hebben nu geen wissel meer en allemaal moeten we vol aan de bak. Luca is niet achter te houden en rent van achter naar voren en terug. Hij weet zelfs de 6 -3 te scoren. Nadin is achterin gaan spelen en weet heel veel aanvallen te onderscheppen. Ook Luc verricht veel reddingen, maar het team kan niet voorkomen dat de tegenstander nog 5 keer weet te scoren en zo wordt de eindstand 11 – 3.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*