Voetbalclinic jeugd RKTSV groot succes

Op 30 maart om 10 uur ’s-morgens was het verzamelen op het hoofdveld van RKTSV voor de jaarlijkse voetbalclinic. Dit jaar wederom begeleid door Danny Mommertz en onze jeugdleiders. We hadden weer een mooie opkomst van zo’n 50 kinderen. Onze eigen jeugdleden waren goed vertegenwoordigd en die werden versterkt door een dikke 10 aspirant RKTSV leden.

Na een korte uitleg door Danny werd met de hele groep 10-15 minuten opgewarmd middels een aantal rustige oefeningen met de bal.

Vervolgens werd de club in groepjes verdeeld en was het tijd voor een aantal spelletjes, waarbij gewerkt is aan het balgevoel en balcontrole.

Sportief bezig zijn maakt dorstig en hongerig, dus na een uurtje was het tijd voor een drankje met iets lekkers. Dat vindt altijd gretig aftrek en niet alleen de kinderen hebben gesmuld, ook de vele aanwezige ouders hebben nog wat mee ‘gesnackt’.

Het was sowieso geen straf om langs te lijn te staan, want het was lekker weer en de zon deed goed zijn best.

Na de pauze is de groep weer verdeeld en was het tijd voor het spelen van partijtjes. Voor de kinderen toch altijd een hoogtepunt. Lekker over de wei rennen en hopelijk nog een goaltje meepikken. Al met al weer een geslaagde clinic. Zeker door de goede opkomst van de kinderen en ook zeker door de goede begeleiding. Dus ook hierbij nogmaals een speciaal bedankje voor Danny en onze jeugdleiders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*