Zeer geslaagde middag in de Soccer Arena

Op zaterdag 9 februari had de activiteitencommissie van de jeugdafdeling voor alle jeugdspelers een middagje Soccer Arena georganiseerd. Van 14.00 uur tot 16.00 uur konden veel jeugdspelers (helaas waren enkele spelers afgemeld of net ziek geworden) in meerdere wedstrijden met een heuse finale hun overtollige winterenergie kwijt.

’S morgens waren de eerste wedstrijden (van de voorjaarsreeks) op het veld gespeeld maar dat weerhield de spelers er niet van om er vol tegen aan te gaan. Na de poulewedstrijden was er een korte pauze ingelast waar de kinderen getrakteerd werden op ranja en op wafels.

De finalewedstrijd was een spannende aangelegenheid die beslist werd door het nemen van strafschoppen. Maar uiteindelijk waren alle deelnemers winnaar. De activiteitencommissie had voor iedere deelnemer een medaille geregeld zodat alle spelers een mooie herinnering aan deze leuke middag overhielden.

BEDANKT beste leden van de activiteitencommissie voor deze goed georganiseerde en zeer leuke middag in de Soccer Arena.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*