RKTSV JO10-1 (G) – FC Kerkrade-West JO10-3: 3 – 4

Vandaag spelen we de laatste wedstrijd van de najaarsreeks en de tegenstander vandaag is FC Kerkrade-West JO10-3.

Er staat een flinke wind en ook de regen maakt het geen fijn voetbalweer. Het lijkt wel of onze spelers erg onder de indruk zijn van deze omstandigheden want de eerste helft wordt er niet echt goed gevoetbald. De tegenstander gaat beter om met deze omstandigheden en weet in de eerste helft twee keer te scoren.

Na de rust is Luc de keeper (dat was zo afgesproken) en mag Hazar meevoetballen. En binnen 30 seconden weet Hazar de aansluittreffer te maken. Shaydon maakt niet veel later, na een mooie aanval en een goede voorzet van Azad, de 2 – 2. We willen weer iets te veel en te snel en daar weet de tegenstander van te profiteren door ook 2 keer te scoren (2 – 4). Het team herpakt zich en het lukt niet om deze achterstand ongedaan te maken. Shaydon scoort wel nog een keer en brengt daarmee de eindstand op het bord, 3 – 4.

De trainers René en Herman hebben na de wedstrijd voor de spelers nog een verrassing. Vanwege de goede resultaten ( 8 keer gewonnen, 1 keer gelijk gespeeld en 2 keer verloren; doelsaldo 89 doelpunten voor en 39 doelpunten tegen) en het feit dat de najaarsreeks erop zit, krijgen de spelers wat lekkers (ongezonds) aangeboden in het jeugdhome. Enkele ouders hebben cake of iets anders gebakken en de ouders en de spelers weten dat lekkers snel op te peuzelen.

Volgende week zaterdag begint de winterzaalcompetitie en dan komt ook Sterre ons team versterken. En uiteraard hopen we ook in die competitie goede resultaten te behalen.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*