VV Schaesberg JO10-3 – RKTSV JO10-1 (G): 5 – 4

Vandaag spelen we uit tegen VV Schaesberg JO10-3. We hebben de spelers verteld dat dit een zwaardere wedstrijd zou worden dan 2 weken geleden toen we tegen VV Schaesberg JO10-4 speelden.

En al snel blijkt dat ook wel. De tegenstander laat de bal goed lopen en we hebben moeite om de bal in de ploeg te houden en te combineren. Santino neemt een corner en speelt de bal heel listig tegen een tegenstander aan waardoor deze de bal in eigen doel schiet. We staan nu 1-0 voor en de tegenstander weet niet wat hen overkomt. Een kort overleg met de trainer van VV Schaesberg levert op dat dit team tot nu toe alle wedstrijden dik gewonnen hebben (iedere wedstrijd gewonnen met meer dan 10 doelpunten verschil) en dat zij deze najaarsreeks nog nooit achter hebben gestaan. De tegenstander herpakt zich en uit een scrimmage scoren zij 1-1. Santino is het hier niet mee eens en na een prachtige solo scoort hij de 1-2. VV Schaesberg weet nog voor de rust de 2-2 te scoren door vanaf een verre afstand de tegen de zon in kijkende keeper Hazar te verrassen.

Na de rust scoort VV Schaesberg al snel de 3-2 en de 4-2 en het lijkt erop dat we de wedstrijd uit handen geven. Maar niets is minder waar. Onze jongens en meisjes doen er een schepje bovenop en Luc weet met een ver schot de aansluittreffer te maken, 4-3. Daarna lukt het Nadine om in een scrimmage de 4-4 te scoren. Maar dan is het weer de beurt aan VV Schaesberg om te scoren en wel de 5-4. In de laatste minuten lukt het net niet om de verdiende gelijkmaker te scoren en dat betekent dat we vandaag de eerste nederlaag van de najaarsreeks ‘om onze oren krijgen’.

Maar onze spelers hebben laten zien dat zij nooit opgeven en blijven strijden voor een beter resultaat. En verliezen hoort ook bij het spelletje. De trainers hebben de spelers dan ook gecomplimenteerd met hun inzet en hun doorzettingsvermogen.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*