RKTSV JO10-1 (G) – Chevremont JO10-1 4 – 4

Vandaag spelen we thuis tegen Chevremont JO10-1. Het is weer een koude dag en omdat Chevremont met 10 spelers is gekomen en wij er 9 hebben spreken we af om het veld wat groter te maken en dan 8 tegen 8 te spelen zodat er niet zoveel spelers langs de lijn staan.

Nu er wat meer spelers op het veld staat is het toch wat lastiger voetballen voor onze spelers. We komen al snel met 0 – 1 achter, maar dat zet Shaydon snel recht. Hij scoort de 1 – 1. Het spel gaat mooi op en neer en beide teams zijn goed aan elkaar gewaagd. Na een verre trap van Luca weet Nadine de 2 – 1 te scoren en dat is ook de ruststand.

Na de rust komt er toch wel een beetje de klad in het spel. Chevremont scoort de 2 – 2. Maar uit een corner van Nadine weet Luc de eerste kopgoal van het seizoen te maken en dat betekent 3 – 2. Toch zet Chevremont meer door en weet de 3 – 3 en de 3 – 4 te scoren. Ondanks een paar aardige kansen lukt het in eerste instantie niet om de gelijkmaker te scoren, Maar weer is het Shaydon die als een duveltje uit het doosje met de punt van zijn schoen de verdiende gelijkmaker scoort, 4 – 4.

En daarmee blijft de JO10-1 ongeslagen in de najaarsreeks. Er zijn nog 2 wedstrijden te spelen, dus wie weet lukt het om ?? (laten we maar niet op de zaken vooruit lopen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*