VV Schaesberg JO10-4 – RKTSV JO10-1 (G) 1 – 6

Vandaag spelen we uit bij VV Schaesberg. Het is een koude dag, maar iedereen heeft er zin in.

In de 5e minuut weet VV Schaesberg de 1-0 te scoren door een foutje in onze verdediging. Maar er wordt niet getreurd en al snel daarna weet Santino de 1-1 te maken. Het gaat echt goed gelijk op in de 1e helft. Het spel gaat op en neer en pas vlak voor het einde van de 1e helft weet Luca de stand op 1-2 te brengen. Na een lekkere warme pauze (hopelijk ook voor onze trouwe supporters) wordt er in de 2e helft een tandje bijgezet en weten onze spelers toch weer het verschil te maken, waardoor wij ook deze 8e wedstrijd winnend weten af te sluiten. In de 2e helft scoren achtereenvolgens Santino, Nadine, Shaydon en Luca waarmee de eindstand 1-6 wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*