RKTSV JO10-1 (G) – RKHBS JO10-2 8 – 4

Vandaag spelen we thuis tegen RKHBS JO10-2.

Het team heeft er vanaf afgelopen woensdag een nieuwe speler bij. Zijn naam is Shaydon en hij komt uit Zuid-Afrika. Naast dat dit team al een gemengd team is, kunnen we nu ook al spreken van een internationaal team.

We starten overweldigend en Santino (vandaag de aanvoerder) maakt al binnen 2 minuten de 1 – 0. Luca test de keeper van de tegenpartij (helaas net geen goal), maar ook Hazar (onze keeper) moet vandaag echt aan de bak om de tegenstander in het eerste gedeelte van de eerste helft van het scoren af te houden. Na een tiental minuten begint het spel te lopen en scoort Luc de 2 – 0 en maakt Nadine de 3 en de 4 – 0. Het lijkt wel of onze spelers het nu wel geloven. De tegenstander krijgt nu kans op kans en het lukt hen om 3 keer achter elkaar te scoren en daarmee de ruststand op 4 – 3 te brengen.

In de rust legt trainer René uit waarom RKHBS 3 keer kon scoren en geeft aan dat we de 2e helft weer aan het voetballen moeten denken. De spelers hebben goed geluisterd en al snel scoort Nadine haar derde doelpunt. Luc maakt er met een prachtig schot vanaf de zijlijn 6 – 3 van. RKHBS weet nog een keer te scoren alvorens Shaydon in zijn eerste wedstrijd zijn eerste goal weet te maken. Hij is super blij (net als zijn vader en moeder die natuurlijk naar zijn eerste wedstrijd zijn komen kijken) en springt een gat in de lucht. Luca is niet meer achterin te houden (hij wil ook deze wedstrijd scoren) en vlak voor het einde van de wedstrijd lukt het hem om de eindstand vast te stellen op 8 – 4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*