ST RKSVB/Voerendaal JO10-2 – RKTSV JO10-1 (G) 1 – 11

Zaterdag 3 november 2018.

Hier volgt het eerste wedstrijdverslag van RKTSV JO10-1 (G) voor het najaarsseizoen 2018 – 2019.

Het team RKTSV JO10-1 (G) bestaat uit de volgende spelers en speelsters. In de goal staat Hazar en de overige spelers zijn Luca, Luc, Azad, Santino en de speelsters Nadine, Davinya en Femke. De trainers zijn René en Herman.

De JO10 spelen 6 tegen 6 en de veldafmeting is 42,5m * 30m.

Het is al de 6e wedstrijd en tot nu heeft dit team alle wedstrijden gewonnen.

Vandaag spelen we uit bij ST RKSVB/Voerendaal en na een rondrit langs Voerendaal, Huls en Ubachsberg heeft ook trainer Herman het veld kunnen vinden. Gelukkig stonden ook 2 spelers van de tegenstander bij het verkeerde veld en duurde het dus even voordat de wedstrijd kon beginnen.

Vandaag is alleen Santino niet aanwezig. We gaan weer voorspoedig van start en al in de 3e minuut scoort Nadine de 0-1. We hebben de spelers op het hart gedrukt om ook vandaag weer goed samen te spelen (dat samenspelen gaat steeds beter) en in de 4e minuut scoort Azad de 0-2 na een mooie pass van Luca. Luc krijgt het op zijn heupen en scoort een echte hattrick (3 goalen achter elkaar in één helft) en hij bepaalt de ruststand op 0 – 5. Na de rust scoort Nadine al snel de 0-6, waarna de tegenstander de 1-6 maakt. Luca wil niet achterblijven en maakt de 1-7. Er wordt redelijk goed samengespeeld en de tegenstander krijgt niet veel kansen. Azad scoort nog 3 keer en Nadine 1 keer en daarmee wordt de eindstand bepaald op 1-11. Hazar heeft niet heel veel te doen in de goal, maar de ballen die hij kan tegenhouden houdt hij ook tegen. Davinya speelt achterin een goede partij en laat slechts af en toe iemand langs. Femke speelt voorin en maakt het de tegenstander erg moeilijk om de bal naar voren te spelen. Zo doen alle spelers hun uiterste best om een goed resultaat te behalen.

Het doelsaldo na 6 wedstrijden is 64 doelpunten voor én 21 doelpunten tegen.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*