Pupil van de week 2018-10-21

Vandaag hebben de pupillen van de week een hele leuke dag gehad. Het waren Guus van de JO8 en Sander van de JO7. Het begon al bij de binnenkomst: ze werden warm onthaald door de spelers van het eerste elftal. Gezellig mee in de kleedkamer en dan gauw omkleden. Daarna de warming-up met de spelers. En het spannendste was dan de weg naar het veld samen met de spelers, scheidsrechter en de grensrechters.

Op het veld kregen ze een dikke high five van alle spelers en de eerste doelpunten waren voor onze pupillen. Wat leuk om de jongens dat te zien doen. Even voor de rust mochten ze met de collectebus rond het veld lopen.

Daarbij behaalde het 1e elftal ook nog een dik verdiende 1 – 0 overwinning tegen SV Brunssum 1.

Als laatste wil ik alle spelers van het eerste elftal hartelijk bedanken dat ze dit zo leuk doen met onze pupillen.

Marlene Vodeb (moeder van Sander).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*