Pupil van de week 2018-10-14

In de stralende zon hebben we vandaag twee pupillen op het veld. Sharivina (kortweg: Shari) uit de JO9-1, samen met haar broertje Dininho die bij de JO7 speelt. Als het elftal en hun pupillen hun tenue aan hebben gaan ze trainen. Maar eerst krijgen ze hun bal van Sigi waar alle handtekeningen van de spelers van het elftal op staan. Die wordt uitvoerig bekeken. Van wie is welke handtekening…en natuurlijk even zoeken naar die van Ruvjen Hooi.

Als de wedstrijd (RKTSV 1 – Voerendaal 1) begint lopen de pupillen trots met het elftal en de scheidsrechter het veld op.

Shari gooit het muntje op en de wedstrijd gaat van start.

Shari loopt met de bal naar de goal, Dininho loopt met haar mee en vlak voor de goal passt Shari de bal naar Dininho..en hij scoort !!

De pupillen nemen plaats in de dugout. Vlak voor rust loopt Dininho met zijn zus langs het publiek met de collecte bus. Shari krijgt de bus maar heel even in handen, dat vindt haar broertje veel te leuk. Haar taak is om netjes steeds dank je wel te zeggen. Als de bus vol centjes zit en ze de kantine binnen komen lusten ze wel een friet van al dat harde werken. De verrassing was dat ze de bal mogen houden. Maar voor Dininho blijft het wel een raadsel. Hoe kan het dat de uitslag 0-3 is geworden? Hij had toch wel echt het eerste doelpunt gescoord !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*