Sven van Moll schutterskoning Ouwe Voesbalsjong

Voor de jaarlijkse eindezomeraktiviteit was carnavalsvereniging “d’r Ouwe Voesbalsjong” op zaterdag 1 september te gast bij schutterij St. Sebastianus aan de Industriestraat te Spekholzerheide naast het sportcomplex van FC Kerkrade-West. Op last van de Burgemeester van Kerkrade waren voor deze gelegenheid uit oogpunt van de openbare veiligheid alle jeugdwedstrijden op het hoofdveld van FC Kerkrade-West afgelast.

Om 14.45 uur begonnen negen heren en twee dames aan een bloedstollende strijd. Na precies twee uur schieten, met een echte OLS 12 kaliber schuttersbuks, was het uiteindelijk Sven van Moll die met het 98e schot de houten plaat met het logo van d’r Ouwe Voesbalsjong omlaag haalde en hiermee een waardige opvolger werd van Bert Hubben, de schutterskoning van 2016.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*