Verenigingstopscorer 2017-2018: Dennis te Boekhorst

Derde elftalspeler Dennis te Boekhorst was het afgelopen seizoen met 33 gescoorde doelpunten de trefzekerste speler van onze seniorenafdeling. Dennis scoorde een doelpunt voor het eerste elftal en 32 keer trof hij het doel voor zijn eigen team, met als uitschieter 5 doelpunten in de uitwedstrijd tegen VV Chevremont 4.

De twee plek was, net als vorig jaar, voor Patrick Gramsma met 27 doelpunten en op de derde plaats eindigde Jeffrey Leeyen, de verenigingstopscorer van verleden jaar, samen met Erik Schlechtriem met 20 doelpunten. Opmerkelijk is bovendien dat Jeffrey Leeyen bij alle vier de seniorenteams heeft gescoord.

Voor de complete stand klik op “Vereningstopscorer” in het menu onder “Actueel”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*