Succesvolle clinic DMTT

Op zaterdag 12 mei is voor de tweede keer (onder een stralende zonnehemel) een zeer succesvolle clinic gehouden voor de jeugdspelers van RKTSV en kinderen die kennis wilden maken met de voetbalsport. In totaal waren er 31 spelertjes.

Onder de bezielende leiding van Danny Mommers, geholpen door alle jeugdleiders, werden in 2 uurtjes een leuke warming-up (de eerste basisvormen), enkele oefenvormen, 3 wedstrijdjes (snelheid en techniek) en afsluitend een onderlinge ‘echte’ wedstrijd (ingedeeld op grootte en leeftijd) gespeeld.

En tussendoor hadden de dames en heer van de activiteitencommissie van de jeugdafdeling gezorgd voor ranja en een stukje cake. En afloop werden er ook nog lekkere ijsjes uitgedeeld.

Iedereen heel hartelijk bedankt voor het meedoen en het organiseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*