RKTSV JO11 – NEC’92/Vloerenboulev. JO11-1: 4 – 2

Eindelijk weer een wedstrijdverslag van RKTSV JO11-1.

Het laatste verslag dateert al weer van 24 maart en sindsdien hebben we 6 wedstrijden gespeeld. Daarvan hebben we 4 wedstrijden verloren (7-3, 3-6, 5-2 en 1-9) en 2 wedstrijden gewonnen (3-4 en 11-0).

Vandaag spelen we een thuiswedstrijd tegen NEC’92/Vloerenboulev. JO11-1. Op Nigel na zijn we compleet. In de afgelopen 2 maanden is ons team uitgebreid met Luc (scoorde direct 2 keer in zijn allereerste wedstrijd ooit) en Maqil (scoorde 1 keer in zijn eerste wedstrijd voor dit team).

De bal wordt bijna direct na de aftrap van de tegenstander onderschept en Aghiad heeft het op zijn heupen. Hij gaat direct mee naar voren en vanaf ongeveer 15 meter van het doel schiet hij de bal met een prachtig schot onhoudbaar in de driehoek. En staan we binnen de minuut op een 1-0 voorsprong. Achterin houdt Luca de boel goed in de gaten en onderschept menige bal. Hazar heeft daardoor een rustige 1e helft. We hebben de afgelopen weken veel getraind op samenspelen en dat lukt steeds beter. Na een mooie 1-2 met Santino scoort Aghiad in de 9e minuut de 2-0. Op het middenveld doen Azad en Maqil hun uiterste best om de bal steeds vroeger te onderscheppen en de tegenstander niet langs te laten. Voorin spelen (naast Santino) Luc en Nadine. En vandaag scoort Nadine (in de 25e minuut) haar eerste doelpunt ooit in een wedstrijd, wederom na een mooie 1-2, nu met Aghiad. De ruststand is dus 3-0.

We complimenteren de spelers in de rust met het goede spel en vooral het goede samenspelen.

Na de rust scoort de tegenstander 2 keer. In 14e minuut uit een corner en in de 18e minuut na een counter. Zodoende wordt het toch nog erg spannend. Hazar moet de 2e helft wel in actie komen en verricht enkele mooie reddingen. Maar we houden stand en Luca geeft in de 23e minuut een mooie pass op Nadine die het scoren ‘ontdekt’ heeft en de bevrijdende 4-2 scoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*