Schinveld/Arx ICT JO8-1 – RKTSV JO8: 0 – 11

Zaterdag morgen om half negen verzamelen we bij RKTSV om vervolgens te vertrekken richting Schinveld. Bij het inspelen op het veld lacht de tegenpartij ons uit omdat we een meisje in ons team hebben. Dan begint de wedstrijd. Kahn scoort al snel de eerste goal. Azra maakt meteen duidelijk dat met het enige meisje in het team niet te sollen valt. Uit een bijna onmogelijke hoek scoort Yarno de 0-2. Kahn, Ahmad en Jesper scoren allemaal een keertje. De keeper van de tegenstander weet een paar goede ballen uit de goal te houden. Maar voor de rust hebben we dan een tussenstand weten te bereiken van 0-5. Na de rust scoort Kahn de 0-6 en Jesper in de derde minuut de 0-7. Nu hebben ze de smaak goed te pakken en Gino en Ahmad maken de 0-8 en de 0-9. Door de goede verdediging van Azra en Dylano heeft keeper Didier niet veel te doen en wordt dan ook de laatste minuten gewisseld en zal Yarno de wedstrijd verder keepen zodat Didier nog even mee kan voetballen. Nogmaals scoort Kahn de 0-10 en vlak voor het einde Dylano de 0-11. Het was weer een succesvolle wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*