KVC Oranje JO11-2 – RKTSV JO11: 2 – 2

Vandaag staat (na weer een algehele afgelasting) de tweede wedstrijd van de voorjaarsreeks op het programma en wel uit naar KVC Oranje. In de najaarsreeks hebben we ook tegen dit team gespeeld en toen met 4 – 2 verloren, dus vandaag willen we het ‘beter’ doen.

Het is altijd afwachten of alle spelers aanwezig zijn (alleen Luc is nog geblesseerd) en warempel zelfs Nigel is er vandaag. Omdat dat niet zeker was komen Jesper en Kahn (van de JO8), na het spelen van hun eigen competitiewedstrijd, in razende vaart nog naar KVC Oranje om ons uit te helpen.

Nigel keept vandaag (heeft hij ‘geregeld’ met Hazar) en dat moet vermeld worden: hij keept een uitstekende wedstrijd. Iedereen speelt overigens weer naar beste kunnen en met tomeloze inzet.

De achterhoede wordt gevormd door Luca en Azad en met name Luca is vandaag héél moeilijk te passeren. Hij gooit zich soms gewoon in de baan van het schot om de bal tegen te houden.

Aghiad en Hazar spelen op het middenveld. Normaal speelt Aghiad achterin, maar vandaag dus op het middenveld. En dat heeft direct succes want in de 2e minuut scoort hij de 0 – 1.

Voorin spelen Santino en Nadine (vandaag aanvoerder) en zij weten de tegenstander goed bezig te houden, evenwel zonder te scoren. We blijven goed vooruit voetballen maar de bal verdwijnt voorlopig niet nog een keer in de goal van KVC Oranje. KVC Oranje is af en toe gevaarlijk met hun uitvallen en vermeldenswaardig zijn een goede onderschepping van Kahn (de kleinste op het veld) en enkele goede reddingen van Nigel. In de laatste minuut van de 1e helft scoort Jesper met een bekeken schot de 0 – 2. En dat is dan meteen de ruststand.

Na de rust zet KVC Oranje een tandje bij en moeten we alle zeilen bijzetten om tegengoalen te voorkomen. Helaas lukt dan niet en in de 10e en 18e minuut scoort KVC Oranje de 1 – 2 en de 2 – 2. Met name Nigel en Luca weten de tegenstander van nog meer doelpunten af te houden. We krijgen in de 2e helft enkele kleine kansjes (waaronder 3 corners op rij) maar het lukt ons niet om te scoren. En daarmee wordt de eindstand dus bepaald op 2 – 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*