Rood Groen LVC’01 JO11-2 – RKTSV JO11: 2 – 6

Vandaag staat (na twee algehele afgelastingen) de eerste wedstrijd van de voorjaarsreeks op het programma en wel uit naar Rood Groen LVC’01.

Helaas heeft Nadine zich vanmorgen ziek gemeld en komt Nigel niet opdagen. Maar Jesper (van de JO8) helpt ons uit en kan daardoor niet met zijn eigen team meedoen. We spelen dan weliswaar met slechts 6 spelers tegen 7, maar dat mag de pret niet drukken.

Hazar is de keeper, Luca en Aghiad vormen de achterste linie, Azad en Jesper spelen op het middenveld en Santino speelt voorin. Na 2 minuten scoort de tegenstander uit een corner de 1 – 0. Maar onze jongens laten het hoofd niet hangen en Aghiad schiet net in het zijnet. In de 7e minuut scoort Jesper (na goed nazetten) de 1 – 1. Een 2e kans van Aghiad strand op de keeper en Santino mist een grote kans op de 1 – 2. In de 15e minuut maakt de tegenstander de 2 – 1 en dat is ook de ruststand.

De trainer van de tegenpartij laat weten dat het niet te zien is dat wij een speler minder hebben. In de rust complimenteren we onze spelers met hun goede inzet. Aghiad gaat de 2e helft op het middenveld en Azad in de achterhoede spelen. In de 5e minuut (na een lange sprint) scoort Luca zijn eerste veldgoal van dit seizoen en wordt de stand 2 – 2. Het regent nu kansen voor ons en het lijkt erop dat Aghiad en Santino het scoren verleerd zijn. Maar gelukkig is dat niet zo. Eerst scoort Jesper zijn 2e goal van de dag (2 – 3) en daarna scoort Aghiad een echte hattrick (9e, 13e en 20e minuut) en brengt daarmee de eindstand op 2 – 6. Azad steelt echter de show door niet alleen de bal weg te schieten maar ook zijn voetbalschoen. Hazar heeft niet zo heel veel te doen in de 2e helft, maar de ballen die op hem afkomen pakt hij goed. Maar het hele team zet zich weer 100% in om tegendoelpunten te voorkomen.

Al met al is dit een mooi begin van de voorjaarsreeks en we hopen uiteraard dat we nog veel meer overwinningen behalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*