2e plaats Regiofinale winterzaalcompetitie RKTSV JO8-1

Na de poulewedstrijden in de winterzaalcompetitie als gedeeld eerste te hebben afgesloten staan vandaag (zaterdag 17 februari) 3 wedstrijden van elk 12 minuten op het programma, of te wel de regiofinale van de winterzaalcompetitie.

Tegenstanders zijn de teams Groene Ster JO8-1, Groene Ster JO8-2 en Sittard JO8-1.

De eerste wedstrijd is tegen Sittard JO8-1 en de uitslag is 0 – 0. Het was een gelijk opgaande wedstrijd met kleine kansen over en weer.

De tweede wedstrijd is tegen Groene Ster JO8-2 en ook nu wordt er niet gescoord.

De derde wedstrijd is tegen Groene Ster JO8-1 en wij hebben nog een kleine kans om als regiowinnaar deze dag af te sluiten. Maar dan moet er wel gewonnen worden en het liefst met enkele doelpunten verschil. Alle spelers geven weer alles (zoals al alle wedstrijden) en deze wedstrijd worden meer kansen gecreëerd dan de afgelopen 2 wedstrijden bij elkaar. Helaas lukt het alleen Kahn om te scoren. De bal wil er gewoon niet in. Er staat altijd wel een speler van Groene Ster JO8-1 in de weg of de bal gaat net naast. De eindstand is 1 – 0 en daarmee hebben we 5 punten uit 3 wedstrijden met een doelsaldo van +1 (1 doelpunt voor en 0 tegen).

Sittard JO8-1 heeft ook 5 punten maar een doelsaldo van +2 (4 doelpunten voor en 2 tegen) en daarom mogen zij op 24 februari de districtsfinale spelen.

Maar beste spelers niet getreurd. Jullie hebben een geweldige winterzaalcompetitie EN regiofinale gespeeld (geen goal tegen en niet verloren) en zowel jullie trainers als jullie ouders zijn SUPER TROTS op jullie.

Zaterdag 24 februari start de veldcompetitie weer en dan kunnen jullie wederom laten zien hoe veel jullie (ook) dit seizoen geleerd hebben.

Nogmaals PROFICIAT en veel succes in de voorjaarscompetitie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*