Wedstrijdverslag KVC Oranje 2-RKTSV 2 4-0

Met een lekker zonnetje en een goeie sfeer kwamen de jongens van RKTSV 2 ruim op tijd aan op het sportpark Bleijerheide.

Deze keer stond de koploper KVC Oranje 2 op het programma waarvan de jongens wisten dat het een moeilijke tegen stander zou worden.
Na een goeie warming up was het om 11:30 uur de tijd om de strijd aan te gaan . Het fluit signaal klonk en KVC begon met de aftrap .
De eerst minute kwam KVC moeilijk door het verdedigende RKTSV heen . RKTSV kwam sterk met een aanval van Jimmy en goud haantje Bockie, waarbij Bockie de bal vol overtuiging erin schoot en vervolgens afgevlagd werd voor buitenspel; balen !
Daarna volgde de rust.

In de 2e helft kwam KVC al sterk en snel op een 1-0. De boys van RKTSV lieten hun kop niet hangen en bleven sterk tegen de koploper. Al snel volgde de 2-0.
Tijd voor een wissel goud haantje werd wat rust gegund en het was tijd voor de enige echte Sil Brandy love Mertens om hier een stokje voor te steken. Maar helaas bleek KVC te sterk en volgde de 3-0 de moed zakte in de schoenen en ook nog was daar de 4-0 .
Het eindsignaal klonk van deze zware wedstrijd en teleurgesteld liepen de boys van RKTSV van het veld.

De volgende week de uitwedstrijd tegen Abdissenbosch 2 waar de boys weer gaan strijden voor de drie punten!

Mike Herben

Hoofdsponsor