Wedstrijdverslag Bekkerveld 3-RKTSV 2 0-3

De zondag begon met het bericht dat onze coach John Muijen wegens omstandigheden niet aanwezig zou zijn. Hierdoor werd Ruud Wetzels gepromoveerd tot coach onder begeleiding van Ellie en reisden wij af naar Bekkerveld.

Eenmaal bij Bekkerveld aangekomen zijn we ons gaan omkleden en hebben we de meeting nog eens besproken. Na veel discussiëren  gingen we toch maar het veld op. Na een dramatische warming up begonnen we toch fris aan de wedstrijd en zetten we vroeg druk op de tegenstander. Na een kwartiertje legde Bockie, broer van de Vinstervleij, via een corner op miraculeuze wijze, met de hand van God aka Duncan, in eigen doel: 0-1 RKTSV. Vervolgens kreeg Bekkerveld een paar kleine kansen, mede door veel foutieve passjes van Rotje. Enkele minuten later met wilde torpedo van Joost op de lap belandt de bal voor Bockie en scoort de 0-2. Daarna ging de wedstrijd gelijk op, maar we wisten het op 0-2 te houden tot de rust.

Tijdens de rust werd hitsige muziek door de dames van Bekkenveld gespeelt. Dit speelde in op onze jongens. De tweede helft begonnen we nogal zwak en werden we flink onder druk gezet. Ondanks de druk wisten we toch bijna geen kansen weg te geven. Na een Ineasta steekpass van Lee op Duncan die erna een dribbel op de knie van keeper schiet. Ook werd ons geen penalty gegeven door een schwalbe van Uil. Minuten later werden we sterker en creëerden we steeds meer kansen. Daarna versierde Duncan toch een penalty en werd die koelbloedig in de linkerhoek geschoven door Lee. Voor de jongens van TSV was de winst al binnen en ging de motor nog maar op 50% werken. Hierdoor werd het toch nog gevaarlijk voor het doel van Devlin. Door een steekbal van Bekkerveld stift de spits hem over Devlin bijna in doel. De laatste man Teddy dacht dat het al een goal was, maar herstelde zich snel en schoot de bal voor de lijn weg. Thuis in de kantine hebben wij het “Wetzels- effect” nog gevierd met enkele pilsjes.

Leroy Bemelen

 

Hoofdsponsor