Wedstrijdverslag RKTSV JO11-1 – Sporting Heerlen JO11-2 1 - 3

De tegenstander van de zevende en (gelukkig) laatste zaalcompetitiewedstrijd is Sporting Heerlen JO-11-2.

Ook vandaag zijn er 2 afmeldingen. Zowel Nadine en Santino zijn ziek en Nigel komt helaas niet opdagen. Maar dan zijn er nog altijd Azra en Jesper (van de JO8) die altijd zin hebben om te voetballen. En een telefoontje is genoeg om beiden van de eettafel te ‘rukken’ en de sporttas te grijpen.

In de eerste de beste aanval schiet Aghiad op doel en raakt helaas de paal. En dat gebeurt deze wedstrijd helaas nog vaker. Uit een corner kopt Sporting Heerlen de 0 – 1 in en uit een aantal counters weten zij nog 2 keer te scoren.

Onze spelers vechten wederom met alle inzet voor wat ze waard zijn en ook Azra en Jesper doen hun uiterste best. Uit een corner van Aghiad scoort Luca de 1 – 3 en dat is voor het hele team een mooie beloning voor hun niet aflatende vechtlust voor een beter resultaat. Met een beetje meer geluk met de schoten (in de goal in plaats van tegen de paal) hadden we vandaag minimaal een gelijkspel behaald.

Gelukkig zit de zaalcompetitie voor ons er en kunnen we ons weer richten op de veldcompetitie. Deze start op zaterdag 24 februari met een uitwedstrijd bij SV Simpelveld tegen SJO ZW'19-SVS JO11-5.

Herman Brouwer.

 

Hoofdsponsor

Activiteiten

wo dec 26 @10:00 -
Kerstviering
vr jan 04 @20:30 -
Nieuwjaarsborrel
zo jan 06 @13:00 -
RKTSV Darts Masters