Wedstrijdverslag RKTSV JO11-1 – UOW'02 JO11-2 1 - 4

De tegenstander van de derde zaalcompetitiewedstrijd is UOW'02 JO11-2.

Vandaag hebben we te maken met de eerste griepgolf. Trainer René is geveld door de griep en ook Nigel meldt zich zaterdagmorgen af omdat hij ziek is. Santino kan niet aanwezig zijn omdat zijn vader ziek is en hem niet naar RKTSV kan brengen.

Doordat Nadine nakomt vetrekken we met 5 spelers naar sporthal Terwaerden voor het spelen van de 3e zaalcompetitiewedstrijd. De tegenstander is bijzonder sportief want zij zien dat wij slechts 5 spelers hebben en zij besluiten dan om ook met slechts 5 spelers te spelen (normaal is 6 spelers). Dit is echte sportiviteit en zo hoort het ook te gaan, zeker bij het jeugdvoetbal.

UOW'02 schiet uit de startblokken en we staan al snel op een 1-0 achterstand. Maar ook vandaag blijven we weer vechten (op een correcte manier) voor een beter resultaat. We krijgen enkele kansjes maar weten deze niet te verzilveren. Pas bij een 3-0 achterstand scoort Luca de 3-1 nadat hij de bal vanuit een corner van Aghiad heeft ontvangen. Deze goal van Luca is de eerste goal van ons team in de zaalcompetitie en voor Luca tevens de eerste goal van het seizoen 2017-2018. Azad, Luca en Hazar (vandaag weer keeper) weten achter de tegenstander van het maken van nog meer doelpunten af te houden. Aghiad is opgeschoven naar het middenveld en probeert samen met Nadine het spel van UOW'02 te onderbreken en dat resulteert in enkele mooie counters die helaas geen succes opleveren. Voorin speelt Jens die met zijn snelheid (en dat wordt zelfs door het publiek gezien want die noemen hem al “de blonde pijl”) ook zijn steentje bijdraagt aan het resultaat. Helaas scoort UOW'02 in de allerlaatste 3 seconden van de wedstrijd nog een keer waarmee de eindstand 4-1 wordt in het voordeel van UOW'02.

Herman Brouwer.

 

Hoofdsponsor

Activiteiten

vr feb 22 @20:11 -
Carnavalsavond Ouwe Voesbalsjong
vr mrt 01 @20:11 -
Prinsereceptie