Wedstrijdverslag RKTSV JO7-1/2 - SVN/Btb Cons. JO7-1/2 4 - 0

Op zaterdag 29 oktober stond de wedstrijd tegen SVN op het programma in de 5e speelronde van dit seizoen. Bij een bewolkte hemel met een koel briesje werd het niet warmer dan een schamele 8,5 graad. Ondanks deze lage temperatuur betraden de meeste mannen in de korte broek het veld om de ploegen van SVN weerstand te bieden.

In de kantine, zonder het toeziend oog van de ouders, werden de teams ingedeeld door de hoofdtrainer, Math. Math deelde de volgende spelers in voor team A:

Quintis, Didier, Sem, Omar, Tijn E., Lenn en Leon.

De volgende spelers werden toegevoegd aan de selectie van team B:

Yosef, Guus, Tijn B., Tanju, Mads, Tom, Zeph en Raf.

Team A werd gecoacht door Math en Rob, en Ralf en Jos namen de honneurs waar bij team B.

Als beide teams het veld oplopen is de tegenstander al begonnen aan de warming-up. Hierdoor laat RKTSV zich niet intimideren en ook zij werken een korte warming-up af om niet lang daarna de eerste sprint te trekken naar de middellijn alwaar de bal klaar ligt. De eerste wedstrijd van team A is er een waarbij RKTSV de bovenliggende partij blijkt te zijn. Het eerste doelpunt komt op naam van Omar, niet lang daarna zorgt Didier voor de 2-0. Lenn schrijft de 3-0 op zijn naam en het wordt 4-0 als gevolg van een eigen doelpunt. Omar scoort de 5-0 waarna Quintis zijn eerste doelpunt van de dag laat aantekenen. De 6-0 voorsprong kan niet worden gehandhaafd omdat Luc er 6-1 van weet te maken. In de korte tijd die nog rest geeft Sem een voorzet op Quintis, waarna deze vanaf de middellijn de bal in de kruising van het doel pegelt, dit doelpunt komt in aanmerking voor het doelpunt van de dag!

In de tweede helft treft team A de andere helft van de SVN-selectie. Al gauw blijkt dat de tegenstand die wordt geboden groter is dan in de eerste wedstrijd. De eerste tekenen van samenspel worden zichtbaar en het spel van de tegenstander wordt bewust verstoord. De wedstrijd wordt gewonnen met 3-0, waarbij alle drie de doelpunten op naam van Quintis komen.

Ook de 2 wedstrijden van team B werden door RKTSV gewonnen.

Om met de woorden van Math te eindigen: “Proficiat met 4 schitterende overwinningen. Wederom gewonnen en het gekke is dat dit nooit gaat vervelen. Prachtige doelpunten, voortreffelijke inzet en meer klasse dan de tegenstander. Kortom: prima boys!”.

Komende week wordt er weer keihard getraind voor de volgende ronde, de wedstrijd uit tegen LHC om 9:30 uur op 4 november 2017. Zien wij jullie daar?

Dennis Eggen (vader van Tijn).

 

Hoofdsponsor

Activiteiten

wo dec 26 @10:00 -
Kerstviering
vr jan 04 @20:30 -
Nieuwjaarsborrel
zo jan 06 @13:00 -
RKTSV Darts Masters