Wedstrijdverslag RKTSV JO11-1 – WDZ JO11-2 (G) 2 – 3

Zaterdag 7 oktober 2017:      RKTSV JO11-1 – WDZ JO11-2 (G)                   2 – 3

Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd, thuis tegen WDZ JO11-2 (G), op het programma.

Vandaag zijn we gelukkig weer compleet. Luca en trainer René zijn terug van vakantie. Het is even afwachten hoe beiden de temperatuurdaling (het scheelt slechts 17 graden) verwerken.

Bij de tegenstander spelen enkele meiden en bij het handen schudden (voorafgaand aan de wedstrijd) hoor ik een van hen zeggen “dat zijn wel ukkies”. En ja, onze jongens zijn niet de grootste in lengte maar tot nu toe wel steeds de grootste in ‘inzet’ en ‘vechten voor de bal’.

Er staat een flinke wind en de eerste helft hebben we de wind mee. Jammer genoeg profiteren we daar niet optimaal van en scoren we slechts één keer. Het is Aghiad die met een listig balletje scoort. De ruststand is 1 – 0. Na rust hebben we de wind tegen en deze lijkt nog harder te waaien dan in de eerste helft. Onze jongens vechten weer voor alles wat ze waard zijn maar komen niet echt meer onder de druk uit. Op enkele counters na is het alleen maar tegenhouden en weet de tegenstander 3 keer te scoren. Er zijn nog een vijftal minuten te spelen en onze toppers spreken hun reserves aan en gaan er nog een keer vol tegen aan om minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen. En dat resulteert in een mooi doelpunt van Santino die daarmee te stand op 2 – 3 brengt. Het is de keepster van WDZ die de punten redt voor WDZ want ze redt twee keer heel fraai op enkele schoten.

Jongens, jullie hebben weer veel inzet getoond en ik weet zeker dat jullie in deze najaarsreeks nog een aantal wedstrijden gaan winnen.

Herman Brouwer.

Hoofdsponsor

Activiteiten

vr sept 14 @20:00 -
Kaartavond
vr okt 05 @20:00 -
Kaartavond
vr okt 12 @20:00 -
Oktoberfeest
vr okt 26 @20:00 -
Kaartavond
vr nov 02 @21:30 -
Bingo-avond