Wedstrijdverslag RKTSV JO11-1 – SJO Weltania Bekkerveld JO11-7 1 – 4

 Zaterdag 30 september 2017:           RKTSV JO11-1 – SJO Weltania Bekkerveld JO11-7    1 – 4

 Vandaag staat de 2e competitiewedstrijd, thuis tegen SJO Weltania Bekkerveld JO11-7, op het programma.

Luca is nog op vakantie en daarom komt Jespers Schepers (van de JO8) ons wederom uithelpen. Helaas meldt Nigel zich een uur voor de wedstrijd af (waarom is onbekend) en daarom moeten we vandaag weer starten met 6 spelers tegen 7 van de tegenstander.

Alle 6 de spelers zijn perfect op tijd aanwezig en dat laat zien dat deze jongens er, ondanks de regen, veel zin in hebben. In de warming-up druppelt het nog, maar als de wedstrijd begint komt de regen met bakken uit de hemel. Maar deze kanjers trekken zich daar niets van aan. De tegenstanders zijn bijna allemaal een kop groter en een stuk flinker zijn (en hebben ook nog 3 wisselspelers), maar iedereen zet zich weer voor 100% in. Hazar, die vandaag weer keeper is, weet dat hij het druk krijgt en hij keept een geweldige partij. Hij let goed op, doet goed mee, houdt veel ballen tegen en trapt de bal lekker ver uit. Maar zoals al aangegeven, iedereen doet zijn uiterste best.

Het scoreverloop vandaag: 0 – 1 (5e minuut), 0 – 2 (15e minuut), 1 – 2 (door Aghiad 23e minuut), dan is het rust, 1 – 3 (38e minuut) en 1 – 4 (45e minuut).

De wedstrijd van de JO8 blijkt alsnog afgelast en Azra Bayrak (JO8) komt in een sneltreinvaart terug naar RKTSV, want een zaterdag zonder wedstrijd dat kan natuurlijk niet. Zij komt de laatste 10 minuten van de wedstrijd weer uithelpen bij ons. En ook nu trekt Azra zich niets aan van die grotere tegenstanders. Gewoon vol er tegen aan en het lukt helaas niet om nog een doelpuntje te maken.

Maar KANJERS, ik ben super TROTS op jullie. Ondanks de grotere tegenstanders en de regen die de met bakken uit de hemel kwam (niet alleen jullie waren helemaal doorweekt, ik ook) hebben jullie weer een prestatie van formaat geleverd. En dan maakt de uitslag helemaal niets uit.

Herman Brouwer.

Hoofdsponsor

Activiteiten

vr sept 14 @20:00 -
Kaartavond
vr okt 05 @20:00 -
Kaartavond
vr okt 12 @20:00 -
Oktoberfeest
vr okt 26 @20:00 -
Kaartavond
vr nov 02 @21:30 -
Bingo-avond